Британський боксер Вайт впевнений, що може нокаутувати росіянина Повєткіна

Британський боксер Вайт впевнений, що може нокаутувати росіянина Повєткіна
Ділліан Вайт

На його думку, від таких соковитих поєдинків публіка просто божеволіє

Британський супертяж Ділліан Вайт був вражений нокаутом, у який росіянин Олександр Повєткін відправив його співвітчизника Девіда Прайса, але не самим виступом Повєткіна у цьому бою.

Про це він сказав в коментарі Sky Sports:

«Девід Прайс міг би зупинити його і повинен був це робити. Але ви ж знаєте Девіда Прайса, одна з його головних проблем - впевненість в собі, що й підвело його цього разу. Нокаут був брутальний, Повєткін провів хороші удари, але я думаю, що загалом він діяв занадто відкрито і базово. Він виглядав постарілим і був втомленим. Не думаю, що він виглядав добре, але він виграв нокаутом», - зазначив він.

«Ми хочемо бою з Повєткіним. Я вважаю, що британцям треба реабілітувати себе після нокауту Девіда Прайса. Прайс показзав багато дірок в захисті Повєткіна, і я впевнений, що зможу його нокаутувати. Повєткін - хороший боксер, колишній олімпійський чемпіон, колишній чемпіон світу. Він програвав тільки Володимиру Кличку. Так що це дуже, дуже привабливий бій. Дуже, дуже хороший бій. Від таких соковитих поєдинків публіка просто божеволіє», - сказав Ділліан Вайт.

Раніше Ділліан Вайт звинуватив росіянина Повєткіна у боягузтві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: