Бундесліга. «Баварія» розгромно перемогла «Боруссію» Д

Бундесліга. «Баварія» розгромно перемогла «Боруссію» Д
«Баварія» - «Боруссія» Д. Фото: Getty Images

«Баварія» поки що не стала чемпіоном, але може зробити це через тиждень

«Баварія» осоромила дортмундську «Боруссію» в 28 турі Бундесліги.

«Баварія» зі старту гри почала «возити» суперника вздовж і впоперек поля. Вже на 5 хвилині Мюллєр скористався провалом в центральній зоні «Боруссії» та вивів Лєвандовскі на побачення з голкіпером. У цьому епізоді була підозра щодо офсайду, але суддівська бригада зарахувала гол поляка.

Через 4 хвилини господарі забили вдруге, але цього разу арбітр за допомогою VAR зафіксував положення поза грою в Рібері. Втім, перевага «ротен» не довго залишалася мінімальною – Хамес обігрався з Алабою та розстріляв Буркі.

Гра в одні ворота продовжувалася, адже рідкісні вривання Пулішіча майже не створювали баварцям проблем. У середині першого тайму Родрігес, Лєвандовскі та Мюллєр скористалися обрізкою Кастро та організували класну гольову комбінацію в один дотик.

Четвертий гол для Лєвандовскі створив Рібері, але там також були питання щодо легальності взяття воріт. На перерву команди пішли за рахунку 5:0 – у компенсований час Рібері та Хамес пройшли через «прохідний двір» перед штрафним майданчиком «Боруссії».

У другому таймі «Баварія» не мала такої ігрової переваги, але спокійно довела справу до логічного завершення. За «Боруссію» найкращий шанс забити мав Гьотце – стійка, а в складі господарів хет-трик з другої спроби оформив Лєвандовскі – 6:0.

«Баварія» поки що не стала чемпіоном, але може зробити це через тиждень. За 6 турів до фінішу мюнхенці випереджають найближчого переслідувача на 17 очок. «Боруссія», зазнавши першої поразки в Бундеслізі під керівництвом Петера Штегера, йде в турнірній таблиці третьою – 48 балів. 12-матчева безпрограшна серія «джмелів» у Бундеслізі перервана.

Чемпіонат Німеччини. Бундесліга

28-ий тур

«Баварія» - «Боруссія» Д – 6:0

Голи: Левандовскі(5, 44, 87), Родрігес(14), Мюллер(23), Рібері(45+1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: