Бундесліга. Ярмоленко забиває гол, але це не рятує «Боруссію» від поразки з «Ганновером» (відео)

Бундесліга. Ярмоленко забиває гол, але це не рятує «Боруссію» від поразки з «Ганновером» (відео)

З самого початку гра пішла не за планом «Боруссії» Д

Результативний удар українського півзахисника «Боруссії» Д Андрія Ярмоленка не допоміг «Боруссії» Д розжитися очками в гостьовому матчі 10-го туру Бундесліги проти «Ганновера» (2: 4).

З самого початку гра пішла не за планом «Боруссії» Д. На 20-й хвилині «Ганновер» отримав право на пробиття пенальті за фол Романа Бюркі на Фелікса Клауса, який впевнено реалізував Жонатас.

На 52-й хвилині Андрію Ярмоленку вдалося зрівняти рахунок. Захисник 96-х виніс м'яч прямо на ногу українцеві, який відмінно склався і з льоту пробив під ближню штангу.

Вирішальним у матчі став епізод на 59-й хвилині. Загаду отримав червону картку за фол останньої надії, а арбітр поставив штрафний. До м'яча підійшов Клаус і класним ударом приніс «Ганноверу» несподівану перемогу. А за чотири хвилини до кінця основного часу Бебу остаточно добив «джмелів».

Ярмоленко не дограв поєдинок до кінця. На 74-й хвилині замість нього в гру увійшов Андре Шюррле, який лише нещодавно відновився від травми.

При цьому екс-лідер Динамо був зобов'язаний забивати ще на 36-й хвилині, але промахнувся по воротах з забійної позиції.

В активі «Боруссії» Д залишається 20 очок і вона продовжує йти на першому місці, але вже сьогодні її обженуть «Баварія» або «Лейпциг», які о 19:30 грають один з одним. «Ганновер» набрав 18 пунктів і піднявся на п'яте місце.

Чемпіонат Німеччини. Бундесліга

10-ий тур 

«Ганновер» - «Боруссія» Д – 4:2

«Боруссія» Д: Бюркі - Папастатопулос, Шмельцер, Бартра, Загаду - Гетце, Шахін, Пулішіч, Кастро, Ярмоленко - Обамеянг.

Відео голу Андрія Ярмоленка:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: