Чемпіонат України U-19: «Шахтар» і «Динамо» повертають лідерство

Чемпіонат України U-19: «Шахтар» і «Динамо» повертають лідерство
Фото: ФК «Шахтар»

Донеччани та кияни обійшли «Карпати»

Щільність у турнірній таблиці чемпіонату України U-19 така, що навіть кілька перемог або поразок поспіль могли кардинально змінити розташування команд.

Це й відбулося на фініші осінньо-зимової частини сезону-2018/19, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Після 12-ти зіграних матчів «Карпати» мали 28 очок та очолювали турнірну таблицю, а за ними йшли «Динамо» (25) та «Шахтар» (24). Щоправда, юніори клубів-грандів провели по 10 зустрічей.

На проміжному фініші у лідерах вже «Шахтар» – 33 очки (13 ігор), за ним – «Динамо» – 31 (12), а «Карпати» треті – 29 (14).

При цьому у «Динамо», на відміну від «Шахтаря», були приводи для радості й на міжнародній арені. У Юнацькій лізі УЄФА кияни здолали два бар’єри.

Найближчий орієнтир для «Динамо» U-19 – італійський «Ювентус». Матч відбудеться в Києві 20 лютого. Переможець продовжить боротьбу в Юнацькій лізі УЄФА.

А от для «Шахтаря» U-19 турнір завершився на стадії групових змагань. Гірники із шести поєдинків три програли та три зіграли внічию.

Першу в сезоні перемогу здобув «Олімпік». Це сталося в зустрічі з дебютантом із Чернігова, причому олімпійці одразу ж спромоглися на розгром – 6:0.

Не зіграними лишилися три матчі: «Волинь» – «Динамо» (3-й тур), «Шахтар» – «Арсенал», «Динамо» – «Зоря» (8-й тур).

Поновлення чемпіонату України U-19 заплановано на 8 березня 2019 року (базова дата 15-го туру).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: