«Динамо» вдома програло «Львову» (відео)

«Динамо» вдома програло «Львову» (відео)
Фото взяте з сайту dynamo.kiev.ua

Кияни зазнали сенсаційної домашньої поразки в матчі 13-го туру української Прем'єр-ліги

«Динамо» з перших хвилин заволоділо м'ячем, але гості, здавалося, були зовсім не проти такого сценарію, з самого початку розраховуючи на контратаки.

Перший небезпечний момент біля воріт Бандури виник на восьмій хвилині, коли Шепелєв зважився на дальній удар після розіграшу кутового, але для голкіпера львів'ян це не виявилося проблемою. Через три хвилини Вербич вирішив обіграти весь захист суперника, і йому це майже вдалося, але у підсумку Беньямін перетримав м'яч і втратив його в чужій штрафній.

Як зазначалося вище, «Львів» в цьому поєдинку розраховував на контратаки, і така тактика дала свій результат в середині першого тайму. Тейлор підхопив м'яч в центрі поля після помилки гравців «Динамо», втік по правому флангу від Шабанова, який виявився чи не єдиним футболістом господарів на своїй половині поля, увірвався до  штрафного майданчика і завдав точного удару в дальній кут - 0:1.

«Динамо» продовжувало володіти м'ячем, але створювати небезпеку біля воріт Бандури вдавалося лише зрідка. 

У перерві Олександр Хацкевич вирішив випустити на поле Шапаренка, який замінив капітана Сидорчука, і Микола був одним з найактивніших гравців у складі «Динамо» в другій половині гри. Кияни з самого початку другого тайму влаштували тиск на ворота суперника, і після невдалого виносу м'яча опинився у штрафній перед воротарем Сідклей, але бразилець з близької відстані пробив вище воріт.

В цілому другий тайм був дуже схожим на перший. Львів'яни дозволяли «Динамо» контролювати м'яч, ті знаходили шлях у штрафну, особливо користуючись вільним простором на правому фланзі, але раз по раз «біло-синіх» підводив останній пас, а всі верхові єдиноборства вигравали гості.

Бандурі майже не доводилося вступати у гру, а у тих рідкісних моментах, які виникали біля його воріт, воротар гостей діяв надійно. 

До основного часу рефері додав п'ять хвилин, на четвертій з яких «Львів» залишився в меншості - Сабіно у чужій штрафній стрибнув ззаду у ноги супернику, за що отримав заслужене друге попередження і залишив поле. Проте, у «Динамо» було занадто мало часу, аби скористатися чисельною перевагою, і незабаром пролунав фінальний свисток, що зафіксував домашню поразку киян.

Прем'єр-ліга України з футболу

Матч 13-го туру

«Динамо»«Львів» 0:1

Голи: Тейлор, 21

«Динамо»: Бойко - Кендзьора, Шабанов, Миколенко, Піварич (Супряга, 58) - Сидорчук (Шапаренко, 46), Шепелєв (Гармаш, 74) - Циганков, Че Че, Сідклей - Вербич

«Львів»: Бандура - Адамюк, Мартан, Парамонов, Путраш (Голіков, 64) - Приймак, Джонатан - Сабіно, Тейлор, Западня - Аугусто (Араужо, 55; Янчак, 80)

Попередження: Че Че - Путраш, Сабіно, Приймак, Парамонов, Тейлор, Джонатан, Мартан, Янчак

Вилучення: Сабіно, 90+4

Таким чином, після 13-ти матчів на рахунку «Динамо» залишається 29 очок, і їхнє відставання від «Шахтаря», з яким вони зустрінуться в наступному турі, становить п'ять очок. Що стосується «Львова», то підопічні Юрія Бакалова піднялися на п'яту сходинку з 17 набраними очками, а в наступному турі їх чекає домашній матч проти «Ворскли».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: