Джошуа проведе наступні два поєдинки на арені, де побив Володимира Кличка

Джошуа проведе наступні два поєдинки на арені, де побив Володимира Кличка
Вемблі

Ентоні знову вийде у ринг на лондонському стадіоні «Вемблі»

Промоутер Едді Херн (Matchroom Boxing) оголосив, що два наступні поєдинки його підопічний, британська суперзірка боксу, володар титулів за версіями WBA Super, IBF, WBO Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) проведе у Лондоні на легендарній арені «Вемблі».

Як повідомляє Sky Sports, мова йде про дати 22 вересня та 13 квітня.

Херн поки що не підтвердив остаточно, хто стане наступним суперником Джошуа – обов'язковий претендент з Росії Олександр Повєткін (34-1, 24 КО) або чемпіон WBC американець Діонтей Вайлдер (40-0, 39 КО).

«Я повертаюся на «Вемблі» після двох поспіль неймовірних шоу у Кардіффі. Користуючись можливістю, хочу подякувати за підтримку всім своїм уболівальникам», - сказав сам Джошуа.

«Зазвичай, можливість виступити на такому легендарному стадіоні випадає раз у житті. Мені ж належить знову вийти тут у ринг, і це просто неймовірне почуття. З упевненістю заявляю, що цей стадіон і його енергетика роблять мене ще сильніше», - заявив чемпіон.

Нагадаємо, саме на «Вемблі» Джошуа здолав легендарного супертяжа з України Володимира Кличка (64-5, 53 КО) у квітні 2017 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: