Едуард Вартанян переміг Устармагомеда Гаджідаудова на АСВ 90

Едуард Вартанян переміг Устармагомеда Гаджідаудова на АСВ 90
Едуард Вартанян
Фото взяте з сайту mmaboxing.ru

Результат поєдинку був визначений рішенням суддів

Вчора ввечері у межах головної події турніру АСВ 90 пройшов поєдинок Едуарда Вартаняна проти Устармагомеда Гаджідаудова, які розташувалися на другому і третьому рядках рейтингу легковаговиків, відповідно.

Про це повідомляє Fightnews.

Перший раунд пройшов в стійці, де Устармагомед і Едуард послідовно «перевірили» щелепу один одного важкими ударами. Трохи більше враженим виглядав Гаджідаудов, який, проте, пов'язав Вартаняна у клінчі і встиг відновитися.

В цілому, бійці працювали жорсткими і короткими ударними комбінаціями, не бажаючи поступатися один одному. Трохи точніше бив Едуард.

У другому раунді Вартанян продовжив нарощувати перевагу у стійці, а також провів два успішні тейкдауни, проте не зміг довго утримувати Гаджідаудова у партері. У клінчі ефективніше працював Едуард, але необхідно зазначити, що Устармагомед також записав на свій рахунок кілька успішних епізодів в стійці.

Фінальний раунд обернувся безкомпромісною «рубкою», де обидва бійці не бажали відступати. Ніхто з суперників не володів перевагою у технічному компоненті, тому як і у боротьбі, так і в стійці, кожен зумів «вкрасти» у опонента низку епізодів. Однак, Едуард зробив мудрий хід, провівши тейкдаун незадовго до завершення бою, тим самим схиливши чашу терезів на свою користь.

Результат: перемога Едуарда Вартаняна одноголосним рішенням суддів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: