Формула-1. McLaren запропонувала Ріккардо $20 млн на рік – ЗМІ

Формула-1. McLaren запропонувала Ріккардо $20 млн на рік – ЗМІ
Даніель Ріккардо

Тепер Даніель серйозно задумався про свою подальшу кар'єру

Даніель Ріккардо може почуватися справжнім королем на ринку пілотів Формули-1.

Його прагнуть залишити у Red Bull, виявляють зацікавленість у Mercedes і Ferrari, а остання інформація свідчить про серйозну пропозицію від McLaren.

Даніель, вочевидь, є найгарячішим «товаром» на цьому ринку – його угода з Red Bull спливає наприкінці року, й австралієць не проти змінити команду.

У Мілтон Кінсі воліли б залишити Даніеля, але той дивиться у бік Ferrari, яка вже заплатила Ріккардо певну суму за ексклюзивне першочергове право перемовин з ним.

Наразі у Маранелло роздумують над кандидатурою напарника Себастьяна Феттеля у 2019 році, і, схоже, у цьому питанні все впирається у небажання німця виступати разом з колишнім товаришем по команді, який переграв його у 2014 році.

Зацікавленість у Ріккардо виявили і в Mercedes, але варіант переходу австралійця до «Срібних стріл», можна серйозно розглядати лише, якщо Льюїс Хемілтон не укладе нової угоди з чемпіонською стайню, у що мало віриться.

Отже, все більше факторів вказувало на те, що Ріккардо залишиться у Red Bull, але дві останні новини поставили це під сумнів.

По-перше, раптовий перехід австрійців на двигуни Honda з наступного року, вочевидь, значно зменшив привабливість Red Bull в очах Даніеля.

А по-друге, Рікакрдо зацікавились у McLaren. За інформацією Bild Sport, у Вокінгу очікують на те, що Фернандо Алонсо по закінченні цього сезону залишить Формулу-1 і перейде до IndyCar.

Команда Зака Брауна має у запасі талановитого Ландо Норріса, який наразі бореться за чемпіонство у Формулі-2, але прагне винайняти досвідченого топ-пілота на заміну Алонсо.

За повідомленнями джерел, McLaren запропонувала Ріккардо $20 млн на рік – суму, яка значно вище і пропозиції Red Bull, і того, що може запропонувати Ferrari.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: