Формула-1. Резервним гонщиком McLaren у новому сезоні буде молодий бразилець

Формула-1. Резервним гонщиком McLaren у новому сезоні буде молодий бразилець

Тестовим пілотом команди стане Сетте Камара

Гонщик Формули-2 Сержіу Сетте Камара стане тестовим і резервним пілотом McLaren, після того як приєднався до молодіжної програми команди з Вокінгу.

20-річний бразилець у цьому сезоні є напарником Ландо Норріса, майбутнього призового пілота McLaren, у Carlin у Формулі -2.

Сетте Камара сказав: «Моя мрія – одного дня стати гонщиком Формули-11. Хотів би подякувати McLaren за те, що у мене з'явилася ця чудова нагода».

«Моя мета – інтегрувати себе в колектив і якомога тісніше співпрацювати з ним; слухати, вчитися і розвиватися як гонщик, а також підтримувати McLaren», - додав він.

Сетте Камара, який фінішував на подіумі Гран Прі Макао і в гонці Masters Формули-3, входив до молодіжної програми Red Bull, коли провів два сезони в європейській Формулі-3 у складі Motopark. У 2016-му він протестував машину Toro Rosso STR11 у Сільверстоуні.

Він розстався з Red Bull перед переходом до Ф2. У свій дебютний сезон у цьому чемпіонаті він став 12-м, хоча і приніс МР першу перемогу за три роки.

У другому сезоні Сетте Камара регулярно став битися за високі місця, після того як перейшов у Carlin. Перед фінальним етапом сезону в Абу-Дабі він іде шостим в особистому заліку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: