Формула-1. У Ferrari буде новий керівник

Формула-1. У Ferrari буде новий керівник

Бінотто замінить Аррівабене на посаді керівника команди

Авторитетні джерела повідомили, що Мауріціо Аррівабене буде замінений на посаді керівника команди Ф1 Ferrari технічним директором Маттіа Бінотто.

Після кількох місяців заперечень того, що у Маранелло розглядають можливість серйозних змін у керівництві своєї команди Формули-1 внаслідок невдалої спроби виграти чемпіонат світу, в понеділок, 7 січня, просочилися новини про кадрові перестановки.

Добре обізнані інсайдери дізналися, що президент Ferrari Джон Елканн вирішив, що Маттіа Бінотто – саме та людина, яка повинна очолити Ferrari у 2019 році.

Італійська газета Gazzetta dello Sport хоча й не повідомила про це офіційно, але опублікувала натяк на те, що підтвердження може надійти вже найближчим часом.

Рішення замінити Аррівабене виникло після минулорічного сезону, коли помилки керівництва команди розглядалися як один із ключових факторів, які не дозволили італійцям вибороти чемпіонський титул Ф1.

Попри те, що Ferrari мала найшвидшу машину для більшості етапів сезонів, їй не вдалося скористатися її перевагами, оскільки Mercedes знову вийшла на перше місце.

Неспроможність розібратися з питанням командних наказів у такій ясній манері, як у Mercedes, призвела до непотрібної боротьби між Кімі Райкконеном і Себастьяном Феттелем та втрат очок у Німеччині та Італії.

Також була низка стратегічних промахів, як, наприклад, в Японії, коли команда обрала неправильні шини у кваліфікації, й Аррівабене став на захист своїх підлеглих.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: