Формула-1. Williams планує запросити Окона на 2019 рік

Формула-1. Williams планує запросити Окона на 2019 рік
Естебан Окон

Естебан може залишитися у «Королівських перегонах»

Команда Williams працює над підписанням контракту з Естебаном Оконом на наступний сезон, але все залежить від бюджету команди Формули-1 на сезон 2019 року.

Окон, як очікується, залишить команду Racing Point Force India наприкінці року, адже Серхіо Перес вже підтверджений, а Ленс Стролл перейде з Williams, оскільки його батько Лоуренс наразі є інвестором Force India.

Минулого тижня лідер чемпіонату Формули-2 Джордж Рассел був оголошений гонщиком Williams, і тепер для його партнера у програмі Mercedes Окона британська команда виглядає останнім шансом залишитися на стартовій решітці Ф1.

Williams, як відомо, зацікавлена в Оконі, але команда повинна зважати на своє фінансове становище, оскільки вона втрачає титульного спонсора наприкінці року.

Контракт із Расселом, який був укладений не через намагання отримати комерційну підтримку Mercedes, вважається значним підтвердженням намірів того, що Williams хоче поставити свої гоночні перспективи вище фінансових потреб.

Ось чому Окон залишається привабливим варіантом, незважаючи на те, що він не принесе жодної підтримки.

Проте після підписання Рассела команда не може дозволити собі запросити Окона без забезпечення необхідного фінансування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: