Гран Прі Росії. Mercedes впевнено очолила протокол другої практики

Гран Прі Росії. Mercedes впевнено очолила протокол другої практики

Хемілтон та Боттас продемонстрували найкращий час у другій тренувальній сесії

Льюіс Хемілтон та Валттері Боттас впевнено продемонстрували найкращий час у другій тренувальній сесії в Сочі.

У першій третині найшвидшим був Макс Ферстаппен. Пілот Red Bull на гумі Hypersoft проїхав коло за 1.34,164, але найцікавішим був інший факт - Льюіс Хемілтон програв йому лише 0,081 секунди, проте зробив це на жорсткішому Ultrasoft.

При цьому пілоти Ferrari знову приховували власний темп: Себастьян Феттель на Ultrasoft програв 0,8 секунди, а Кімі Райкконен на Soft - 1,2 секунди.

У другій частині тренування нарешті настав момент тренування кваліфікаційних спроб. Mercedes, яка до цього не використовувала Hypersoft, нарешті натякнула, який у неї насправді темп.

У підсумку Льюіс Хемілтон та Валттері Боттас з легкістю вийшли на перші дві позиції протоколу. Британець підняв планку до 1.33,385, а фін програв йому дві десятих.

Пілоти Red Bull опинилися за Mercedes. Попри те що Ферстаппен скаржився на нестачу швидкості на прямих (це вже також традиційно погана звістка для мотористів Renault), саме він став третім - він програв більше 0,4 секунди Хемілтону.

Феттель та Райкконен знову пасли задніх: німець програв півсекунди, а фін - вдвічі більше.

Найкращим у дуже щільній середній групі став Серхіо Перес на Force India. Він на 0,015 секунди випередив П’єра Гаслі на Toro Rosso та на 0,025 секунди - свого напарника Естебана Окона.

Наступна трійка пілотів програла Пересу дві десяті секунди - і це були гонщики трьох різних команд. Тому завтра боротьба за топ-10 йтиме дуже напружена.

1231_01

Очевидний провал поки що спостерігається у Williams, пілоти якої зайняли останні два місця. Не набагато краще виступили гонщики McLaren - Фернандо Алонсо став 17-м із відставанням 2,6 секунди від Хемілтона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: