Гвинтокрил власника «Лестер Сіті» розбився поблизу стадіону

Гвинтокрил власника «Лестер Сіті» розбився поблизу стадіону
Вішая Шрівадданапрабхі
Фото: REUTERS

В суботу ввечері гвинтокрил власника «Лестер Сіті» Вішая Шрівадданапрабхі розбився після зльоту в Великій Британії

Інцидент стався неподалік від стадіону команди в Лестері після матчу з «Вест Гемом». Рятувальники загасили пожежу через 20 хвилин після падіння гвинтокрила.

За даними джерела BBC, в момент аварії тайський бізнесмен перебував на борту. На жаль, вижити йому не вдалося.

Шрівадданапрабха, який народився у Бангкоку, викупив клуб «Лестер Сіті» влітку 2010 року за 39 мільйонів фунтів. Через шість років команда-аутсайдер несподівано стала чемпіоном англійської Прем'єр-ліги.

Це була перша в 132-річній історії «Лестера» перемога у вищій лізі англійського футболу. Шанси клубу на перемогу у чемпіонаті на початку сезону букмекери оцінювали як 1 до 5000.

Власник команди відвідував усі домашні матчі «Лестер Сіті». На стадіон він прилітав на власному гвинтокрилі.

Гвинтокрил злетів з території стадіону через півгодини після закінчення матчу, і, як повідомляють очевидці, різко почав втрачати швидкість. Після того він впав на території паркувального майданчика для автомобілів і зайнявся.

Один з очевидців розповів в інтерв'ю Sky Sports News: «Нам з вікна бару через дорогу було видно стадіон. Я був з племінником. Ми побачили, що гвинтокрил закрутило, а потім через кілька секунд він впав і загорівся».

За словами одного зі свідків, «хвостовий гвинт не працював, через що вертоліт закрутило».

Фотограф Раян Браун, який працював на матчі, сказав, що йому було добре видно, що сталося з гвинтокрилом перед катастрофою. Він розповів в інтерв'ю BBC: «В буквальному сенсі зупинився двигун, і я обернувся. Він гвинтокрил видав звук, схожий на цвірчання, після чого затихнув. Лопаті закрутилися, а потім я почув гучний вибух». Він розповів, що побіг до місця аварії і побачив полум'я. Було схоже, що гвинтокрил врізався у промисловий парк, що розташований біля стадіону.

Причини аварії поки невідомі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: