Хемілтон назвав своїх головних конкурентів у боротьбі за титул у наступному році

Хемілтон назвав своїх головних конкурентів у боротьбі за титул у наступному році
Шарль Леклер
Фото: LAT Images

Чинний чемпіон Формули-1 побоюється молодих пілотів, а не Феттеля

П’ятиразовий чемпіон Ф1 Льюїс Хемілтон вважає, що наступного сезону йому слід більше остерігатися конкуренції з боку молодих гонщиків Макса Ферстаппена й Шарля Леклера, ніж Себастьяна Феттеля.

Цього року у боротьбі за титул Формули-1 головним суперником Хемілтона був Феттель із Ferrari. Попри те, що британець достроково виборов чемпіонство, а Mercedes гарантувала п’яту поспіль перемогу в Кубку конструкторів, він вважає, що у міжсезоння його команді належить багато попрацювати, оскільки існує чимало областей, які вимагають поліпшення.

«Ми обов’язково проаналізуємо весь сезон наприкінці року, - цитує Хемілтона ESPN. - Ми не перемагали в кожній гонці, були невдачі на початку року, і завжди є те, що можна покращити».

Льюїс припустив, хто буде його головним суперником у 2019-му. Головну загрозу він вбачає у Шарлі Леклері, який перейде із Sauber до Ferrari, і в Red Bull, яка об’єднає свої сили з Honda.

«Звісно, слід зважати на це, тому що є ці молоді хлопці. Леклер у Ferrari буде намагатися довести свій талант, він буде голодний до перемог, - додав Хемілтон. - Також є Макс, який буде прагнути збільшити свої досягнення. Тому доведеться постаратися, щоб залишитися на вершині Ф1».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: