Хемілтон не збирається «повертати» Боттасу перемогу за Гран Прі Росії

Хемілтон не збирається «повертати» Боттасу перемогу за Гран Прі Росії
Льюїс Хемілтон і Валттері Боттас

Британець має зовсім іншу думку

Льюїс Хемілтон заявив, що не стане пропускати до перемоги свого напарника з Mercedes Валттері Боттаса, після того як фін зробив це на Гран Прі Росії.

Боттас допоміг Хемілтону у боротьбі за титул у 2018 році – особливо у другій половині сезону. Зокрема, на Гран Прі Росії фін за наказом команди пропустив напарника, який у підсумку і виграв гонку.

Хемілтон вже забезпечив собі п'яте чемпіонство. Це означає, що Боттасу відтепер знову можна боротися з британцем у гонці.

При цьому Хемілтон підкреслив, що у Mercedes немає плану, відповідно до якого він поверне Боттасу перемогу, якщо виникне така можливість.

Хемілтон сказав: «Команда не збирається віддавати такого наказу. Якщо я опинюся у такому становищі – це не те, про що я питав Валттері, чи хоче він цього. Але я не думаю, що він цього хоче. Він хоче перемогти самостійно».

«Не знаю, чи буду я робити щось, щоб віддати йому перемогу. Не думаю, що йому це треба. Вважаю, він і сам у змозі впоратися. Все, що я можу зробити, – надавати підтримку під час усього вікенду. Я ніколи не приховую своїх налаштувань і продовжу так робити», - додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: