Клуб Першої ліги через відсутність тренувального поля може переїхати під Київ

Клуб Першої ліги через відсутність тренувального поля може переїхати під Київ
ПФК «Суми». Фото sumy.ua

Мова йде про ПФК «Суми», у якому ще не знають, чи зможуть навесні грати у рідному місті

Директор ПФК «Суми» Анатолій Бойко розповів, за яких обставин клуб може змінити дислокацію та переїхати під Київ, планах на зимове міжсезоння та кадрові втрати.

За його словами, клуб цілком може переїхати під Київ у село Щасливе, з огляду на реалії, інформує FootBoom.

«Не можна нічого загадувати наперед. Однак наразі поки ще рано говорити про переїзд ПФК «Суми». Такий варіант можливий якщо у нашому місті ми не знайдемо підтримки. Нам зараз ніде грати», - сказав він.

«Не буду лукавити, але у нас немає тренувального поля. Під питанням проведення домашніх матчів на стадіоні «Ювілейний». Усе буде залежати від того, як швидко всі ці питання вирішаться», - додав Бойко.

Він додав, що команду запросили на передноворічний турнір у Миколаєві, який пройде 18-22 грудня.

«Хочемо подивитися молодих гравців, а також футболістів, з якими будемо надалі проводити зимові збори та готуватися до другої частини сезону у Першій лізі», - зауважив він.

«На сьогоднішній день «Суми» покинули сім гравців. З деякими футболістами ми припинили співпрацю за обопільною згодою сторін, хтось вирішив з власної ініціативи піти. Що стосується посилення, все залежить від самих потенційних новачків і від того, наскільки вони будуть відповідати рівню Першої ліги», - підсумував Бойко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: