Клуби Прем'єр-ліги не захотіли переносити 22-й тур на прохання Шевченка

Клуби Прем'єр-ліги не захотіли переносити 22-й тур на прохання Шевченка

Це питання поки що не знайшло підтримки в представників клубів

У четвер, 20 грудня, в Будинку футболу відбулися загальні збори учасників української Прем’єр-ліги.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

На загальних зборах були присутні: від Прем’єр-ліги - президент Томас Грімм, віце-президент Маркіян Ключковський, дирекція в повному складі, представники клубів УПЛ; від Федерації футболу України - генеральний секретар Юрій Запісоцький, відповідальний за атестацію футбольних клубів ФФУ Сергій Задіран, голова комітету з етики та чесної гри Франческо Баранка.

Головне питання порядку денного стосувалося кількості учасників УПЛ у наступному сезоні.

Як відомо, після дискусії щодо фінансового, турнірного, інфраструктурного та комерційного критеріїв більшість футбольних клубів виступила за збереження нинішнього формату змагань із 12-ма клубами на наступний сезон.

Наостанок було розглянуто звернення Комітету національних збірних команд ФФУ та тренерського штабу національної збірної щодо переносу дати проведення матчів 22-го туру чемпіонату УПЛ у зв’язку з підготовкою до матчу зі збірною Португалії в межах відбору до фінальної частини Євро-2020.

Проте з урахуванням специфіки цього туру, а він, нагадаємо, останній перед розподілом на шістки, це питання поки що не знайшло підтримки в представників клубів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: