Колишній чемпіон з боксу впевнений, що Джошуа нокаутує росіянина Повєткіна

Колишній чемпіон з боксу впевнений, що Джошуа нокаутує росіянина Повєткіна
Тоні Беллью. Фото взяте з givemesport.com

На думку Тоні Беллью, майбутній бій протриває не більше чотирьох раундів

У російського суперважковаговика Олександра Повєткіна немає шансів на перемогу у бою з чемпіоном світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO Ентоні Джошуа.

У цьому впевнений колишній чемпіон світу за версією WBC у першій важкій вазі британець Тоні Беллью, про що розповів Metro.

«У бою з Паркером Джошуа довів, що без проблем може пройти 12-раундову дистанцію. А у бою з Повєткіним він повернеться до свого звичайного стилю – він вийде за нокаутом», - сказав він.

«Як я вже говорив, Джошуа – це сучасний Майк Тайсон. Він виходить у ринг, щоб швидше позбутися свого суперника і піти додому. І я думаю, що саме такого Джошуа ми побачимо у вересні в бою проти Повєткіна», - додав Беллью.

«Джошуа заткнув роти багатьом своїм критикам, які говорили, що у нього немає витривалості, що він не може притримуватися плану на бій. Він довів це у бою з іншим чемпіоном – Джозефом Паркером», - зауважив він.

За словами Беллью, всі дивляться супертяжів не для того, щоб побачити 12-раундову «шахову партію», а для того, щоб побачити кров, мужність, і як когось відправлять «спати».

«Джошуа робив це багато разів, і я впевнений, що він виконає це і в бою з Повєткіним. Я думаю, що він абсолютно знищить його, змете за 3-4 раунди максимум», - підсумував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: