Колумбійська пілотеса хоче спробувати виступити у Формулі-1

Колумбійська пілотеса хоче спробувати виступити у Формулі-1
Татьяна Кальдерон

Кальдерон «схрестила пальці», щоб отримати цей шанс

Тест-пілот Sauber Татьяна Кальдерон сказала, що залюбки скористалася б шансом порівняти свої сили з бойовими гонщиками Формули-1.

Кальдерон, яка попередні три сезони змагалася у GP3, дебютувала за кермом боліда Ф1 під час зйомок реклами Sauber у Мехіко минулого жовтня.

Після цього вона також провела два дні за кермом Sauber 2013 року – тренування відбулися на трасі Ferrari у Фіорано.

Перші заїзди у Мексиці Кальдерон назвала швидше підготовкою до «справжніх» тестів в Італії, які відбулися без уваги преси та спонсорів.

Згодом вона заявила, що готова порівняти свої сили в офіційних заїздах Ф1 – чи то тестовій сесії, чи то на практиці Гран Прі.

«Гадаю, це було цікаво Sauber, - сказала Кальдерон у коментарі Motorsport.com. - Враховуючи весь тиск на мене у Мехіко, їм потрібно було дізнатися, чи в змозі я провести тести у Фіорано».

«Гадаю, я продемонструвала, що можу бути конкурентоздатною за кермом боліда Ф1. Тоді я сама була на трасі, але цікаво порівняти свої сили з іншими гонщиками. Сподіваюся, у мене буде шанс. Побачимо, що буде далі, але я схрестила пальці, щоб це сталося», - додала вона.

«Добре, що вони дали мені шанс, а я добре цим скористалася. Тепер усе залежить від часу. Але коли вони побачать, що я можу щось більше, то, цілком ймовірно, захочуть мене випробувати у складніших умовах», - підсумував Татьяна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: