Кубок IBU. Юніорська збірна України фінішувала лише 13-ю у одиночній змішаній естафеті

Кубок IBU. Юніорська збірна України фінішувала лише 13-ю у одиночній змішаній естафеті

Золото з солідною перевагою завоював дует зі Словенії

Дебютної гонкою другого етапу юніорського Кубку IBU в Франция Преманоні стала одиночна змішана естафета. Вперше в календарі IBU було застосовано нове правило, коли в міксті першим стартує представник чоловічої половини естафети, а фінішує в ньому дівчина.

Гонка проходила в непростих погодних умовах - сильного вітру і важкої, внаслідок теплої погоди, траси. Це зумовило велику кількість помилок на вогневих рубежах у багатьох команд.

Неприємності для українського дуету почалися вже на другому рубежі стартового етапу, коли Сергій Телень змушений був заглянути на штрафне коло і передав естафету 12-м з хвилинним відставанням. Надалі виправити ситуацію ні самому Сергію, ні Оксані Сігеті не вдалося, і наша команда фінішувала 13-ю через шість хвилин після лідерів гонки.

Золото з солідною перевагою завоював дует зі Словенії Алекс Чісар - Ніка Віндішар. І це перша перемога в естафетних гонках на офіційному міжнародному рівні в історії словенського біатлону. Компанію їм на подіумі склали юніори з Франції та Польщі.

Останньою фінішувала збірна Бразилії з відставанням в 20 з половиною хвилин.

Кубок IBU

Юніори

Одиночна змішана естафета

1. Словенія (0+8) 42:36,7
2. Франція (0+14) +1:19,3
3. Польща (0+7) +1:28,2
4. Німеччина (2+14) +2:22,3
5. Італія (0+6) +2:33,3
6. Росія (4+12) +2:57,0
...
13. Україна (5+8) +6:07,6

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: