Луческу може повернутися в «Шахтар»?

Луческу може повернутися в «Шахтар»?
Мірча Луческу. Фото: Getty Images

Румунський фахівець відвідав офіс компанії Ахметова в Києві

Мірча Луческу, який нині очолює збірну Туреччини, 3-го квітня побував в українській столиці.

72-річний фахівець відвідував офіс компанії СКМ, що належить президенту «Шахтаря» Рінату Ахметову.

Луческу 12 років перебував на тренерській посаді донецької команди і виграв з нею вісім чемпіонських титулів, шість разів взяв Кубок України і добився тріумфу в Кубку УЄФА в сезоні-2008/09.

Після «Шахтаря« Мірча доволі невдало відпрацював сезон в «Зеніті», а в серпні минулого року прийшов на зміну Фатіху Теріму біля керма збірної Туреччини.

Під керівництвом Луческу турки пробитися до фінальної частини чемпіонату світу не змогли, зайнявши четверте місце в групі I, де також виступала і українська збірна.

Нинішній головний тренер «гірників» Паулу Фонсека поки ще не продовжив чинну угоду, розраховану до кінця цього сезону, так що посада на тренерському містку команди може виявитися вакантною.

Ходять чутки, що, незважаючи на чинний контракт Луческу з турецької федерацією футболу, Мірча може вже цього літа отримати в «Шахтарі» одну з посад.

Втім, з огляду на оголошене раніше самим Луческу бажання завершити тренерську кар'єру після роботи з Туреччиною, мова може йти скоріше про роботу в структурі клубу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: