«Наполі» мінімально переграв «Мілан» напередодні матчу з «Шахтарем»

«Наполі» мінімально переграв «Мілан» напередодні матчу з «Шахтарем»

«Наполі» продовжує лідирувати у турнірній таблиці Чемпіонату Італії

В одному з центральних матчів 13-го туру Серії А «Наполі» вдома обіграв Мілан.

«Наполі» з перших хвилин дав зрозуміти гравцям «Мілана», що сьогодні легко не буде. Господарі за допомогою коротких передач дуже легко переходили центр поля.

Особливо настирними в атаці «Наполі» були незмінні лідери – Мертенс, Інсіньє та Гамшик. Всі троє мали свої шанси у вигляді виходів на «побачення» з голкіпером «Мілана», але реалізувати свій шанс вдалося лише Лоренцо Інсіньє.

На 34-й хвилині нападник «Наполі» отримав розрізну передачу від Жоржінью та красиво переграв молодого кіпера гостей. Після голу господарі продовжували атакувати, а «Мілан» автоматично відбивався.

На другий тайм «Мілан» вийшов краще налаштованим ніж на початок матчу. Гості більше контролювали м’яч, старались більше комбінувати.

Так тривало до 73-ї хвилини, поки гравці «Наполі» не використали один з небагатьох шансів у другому таймі. Мертенс продемонстрував свої навики пасу та вивів Пьотра Зелінскі віч-на-віч з Доннарумою, а той не розгубився і пустив м’яч поміж ніг італійцю.

«Мілан» продовжував атакувати, але вже без особливої віри в підсумковий успіх. На 92-й хвилині Романьйолі відіграв один гол, але на більше не вистачило часу.

«Наполі» набрав 35 очок і збільшив свій відрив від «Ювентуса». «Мілан» з 19 пунктами посідає 7 місце.

Нагадаємо, що вже у вівторок, 21 листопада, у Неаполі відбудеться матч Ліги чемпіонів між місцевим «Наполі» та донецьким «Шахтарем».

Чемпіонат Італії. Серія А

13-ий тур

«Наполі» – «Мілан» – 2:1

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: