Новий наставник «Маріуполя»: Завдання конкретне - потрапити в Лігу Європи

Новий наставник «Маріуполя»: Завдання конкретне - потрапити в Лігу Європи
Олександр Бабич. Фото: ФК Маріуполь

Олександр Бабич розповів про своє призначення на посаду головного тренера «Маріуполя»

Завдання ФК «Маріуполь» - потрапляння в Лігу Європи.

Про це заявив новоспечений наставник українського клубу Олександр Бабич.

«Не буду лукавити, пропозиція очолити «Маріуполь» була несподіваною. Часу на роздуми практично не було. Мені надійшов дзвінок від Андрія Дмитровича Саніна, який розповів про завдання клубу і запропонував очолити команду. Скажу чесно, я був здивований», - зізнався Бабич.

«Обміркувавши все і порадившись з рідними, я погодився. Зараз в «Маріуполі» зібрані футболісти, які пройшли хорошу школу. Плюс у клубі є хороша інфраструктура для роботи.

Єдиний момент, потрібен час для того, щоб розібратися хто з футболістів в якому стані знаходиться. Адже є група травмованих гравців. Потрібен час і для знайомства з хлопцями, персоналом, поспілкуватися. Це нормальна тренерська робота. Я думаю, ми впораємося, і сподіваюся хлопці найближчим часом зрозуміють наші вимоги», - зазначив тренер.

Бабич також повідомив, що головне завдання «Маріуполя» - це потрапляння в Лігу Європи.

«Перша причина, чому я не став довго думати над пропозицією Андрія Дмитровича - це завдання. Вона конкретна - потрапити в Лігу Європи. Для мене і мого штабу - це виклик!», - підкреслив Бабич, слова якого наводить прес-служба «Маріуполя».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: