Під час підготовки до нового сезону на команду Ярмоленка очікує сім спарингів

Під час підготовки до нового сезону на команду Ярмоленка очікує сім спарингів
Фото ФК «Боруссія»

Андрій і його партнери зіграють, зокрема, з «Манчестер Сіті», «Ліверпулем», «Наполі» та «Лаціо»

Дортмундська «Боруссія» нашого Андрія Ярмоленка розпочне свою підготовку до нового сезону 7 липня.

Офіційний сайт німецького клубу оприлюднив остаточний план тренувальних зборів, під час яких команда атакувального півзахисника збірної України проведе сім контрольних матчів.

Як передає офіційний сайт Федерації футболу України, перша зустріч відбудеться вже 13 липня. У Відні «Боруссія» зіграє з місцевою «Аустрією». Початок поєдинку – о 20:00 за київським часом.

Із 18-го по 26 липня дортмундці перебуватимуть у США. 21-го числа о 4:05 за київським часом у Чикаго розпочнеться матч «Боруссії» з «Манчестер Сіті».

22 липня у Шарлотті команда Ярмоленка поміряється силами з англійським «Ліверпулем» (22:05), а 26-го зіграє з португальською «Бенфікою» (3:05).

Із 1-го по 8 серпня «Боруссія» готуватиметься у швейцарському Бад-Рагаці. 3-го числа дортмундці в Альтасі зустрінуться з французьким «Ренном» (20:30), а 7-го у Санкт-Галлені – з італійським «Наполі» (20:30).

Заключний матч напередодні офіційного старту сезону-2018/19 команда Андрія Ярмоленка проведе в Ессені 12 серпня. У ролі її суперника виступить італійський «Лаціо» (18:30).  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: