Прем'єр-ліга. «Олександрія» обіграла «Карпати» та відірвалася від «Ворскли»

Прем'єр-ліга. «Олександрія» обіграла «Карпати» та відірвалася від «Ворскли»
Фото fclviv.com.ua

Олександрійці мчать до бронзи

У неділю, 21 жовтня, відбулися три поєдинки 12-го туру чемпіонату України, у кожному з яких мінімальну перемогу здобули господарі.

Головною подією дня стала зустріч в Олександрії, де місцева команда приймала «Карпати», інформує офіційний сайт Федерації футболу України .

Підопічні Володимира Шарана йдуть у Прем'єр-лізі на третьому місці, проте останнім часом перемоги даються їм усе важче. От і сьогодні довелося непросто, хоч господарі й пішли на перерву, виграючи з рахунком 2:0.

На початку матчу Шастал скористався помилкою Мегремича і розстріляв голкіпера суперників, а під кінець першого тайму зі скидки після подачі від центра поля Ковалець влучним пострілом спрямував м’яч у сітку.

По перерві львів’яни стали грати набагато гостріше. Спершу трохи не вистачило влучності Мякушку, а згодом забив Гуцуляк, який міг це робити ще у першому таймі. Олексій замкнув подачу з кутового і скоротив відставання.

Далі головна небезпека йшла все від того ж Гуцуляка, але форварду не вистачало точності. Під кінець зустрічі декілька сейвів зробив Паньків, упоравшись з ударами легіонерів «Карпат».

У доданий час гра стала грубою – посипалися жовті картки, а тренер господарів був вилучений. Проте львів’янам усе ж не вдалося уникнути поразки.

«Зелено-білі» не можуть перемогти вже протягом п’яти турів. У свою чергу, «Олександрія» наблизилася до «Динамо» на відстань у чотири пункти й відірвалася від «Ворскли» на сім.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: