Прем’єр-ліга. «Шахтар» завдав поразки «Маріуполю»

Прем’єр-ліга. «Шахтар» завдав поразки «Маріуполю»

Гра не змушувала глядачів нудьгувати

«Шахтар» не зазнав великих проблем у виїзному матчі з «Маріуполем» в 15-му турі УПЛ.

Донецьке дербі почалося з гольового моменту Фоміна. «Шахтар» врятував П'ятов, який відбив удар головою Руслана в упор після подачі кутового.

Домінування господарів продовжує перші 15 хвилин і закінчився голом у їхні ворота. Бернард віддав Ісмаїлі, той в дотик подав у центр штрафного, де Ордець виграв боротьбу і скинув під удар вільному Феррейрі. Факундо з літа сильно вистрілив під поперечину і забив свій 10-й гол у чемпіонаті - 0:1.

Гра не змушувала глядачів нудьгувати, але головні події трапилися в кінці тайму. Сенегалець Роже Гоміс відсвяткував дебют в основі «Маріуполя» видаленням, швидко заробивши два попередження.

«Шахтар» моментально використовував більшість, коли після серії помилок і рикошетів м'яч відлетів до Марлоса і бразильський українець, поклавши корпус, поцілив у дальній кут воріт Гальчука.

«Маріуполь» спробував повернутися в гру на початку другого тайму. Тищенко вивів на простір Фоміна та Руслан ефектно розібрався з П'ятовим, який вибіг з воріт, - 1:2.

Дуже швидко «Шахтар» відновив гандикап у два м'ячі. Феррейра зібрав навколо себе трьох гравців і відкотив на лінію штрафного Бернарду. Бразилець з лету поклав м'яч у верхній кут воріт - 3:1.

Наприкінці матчу гра заспокоїлася, і «Шахтар» впевнено довів матч до перемоги. Похитнути впевненість гостей міг хіба-що найкращий в складі «Маріуполя» в цьому матчі Руслан Фомін, затрясши потужним ударом поперечину воріт П’ятова.

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга

Матч 15-го тур

«Маріуполь» - «Шахтар» - 1:3

«Маріуполь»: Худжамов - Тищенко, Яворський, Білий, Неплях - Рудика, Кольцов - Кожанов, Мишнєв, Кисіль – Фомін.

«Шахтар»: П’ятов - Бутко, Ордець, Хочолава, Ісмаїлі - Степаненко, Фред - Марлос, Коваленко, Бернард – Феррейра.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: