Прем’єр-ліга виступила із заявою щодо дискваліфікації гравців «Олімпіка» за договірні матчі

Прем’єр-ліга виступила із заявою щодо дискваліфікації гравців «Олімпіка» за договірні матчі

У зверненні йдеться, що УПЛ чекатиме остаточного рішення

Прем’єр-ліга отримала повідомлення про рішення Апеляційного комітету ФФУ, яким на ФК «Олімпік» і шість колишніх футболістів клубу накладено санкції за участь у договірних матчах у молодіжних змаганнях.

Про це повідомляє офіційний сайт української Прем’єр-ліги.

«УПЛ безумовно підтверджує свою повну підтримку та сприяння у боротьбі з договірними матчами та підкреслює дотримання принципу нульової толерантності до цього негативного явища. Український футбол має бути чистим, а всі, хто брав участь у договірних матчах, мають понести відповідальність», - йдеться у повідомленні.

«У той же час, УПЛ дотримується позиції про те, що боротьба з договірними матчами та відповідні юридичні провадження повинні проводитись із повним і безумовним дотриманням усіх прав та гарантій, які надаються усім сторонам та учасникам процесу чинними законодавчими та регламентними документами. Тільки суворе дотримання усіх чинних правил та процедур забезпечить довіру до боротьби з договірними матчами, її системність та ефективність», - додається.

Також зазначається, що, відповідно до статті 39 та ч.4 статті 76 Дисциплінарних правил ФФУ, рішення Апеляційного комітету ФФУ не вступає в силу до закінчення строку на його оскарження до Спортивного арбітражного суду міста Лозанни, що становить 21 день з моменту отримання рішення сторонами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: