Президент ФК «Олександрія»: Наступною метою є участь у груповому етапі Ліги Європи

Президент ФК «Олександрія»: Наступною метою є участь у груповому етапі Ліги Європи
Сергій Кузьменко

На думку Кузьменка, команда на вірному шляху розвитку.

Президент ФК «Олександрія» підбив підсумки єврокубкової кампанії та розповів про нові цілі.

Зокрема, Cергій Кузьменко зазначив, що виступ у єврокубках - це великий і дуже корисний досвід, нові емоції, нові відчуття.

«У минулому році «Олександрія» вперше спробувала себе у змаганнях такого рівня, але не все у нас вийшло. Але набутий досвід і висновки, що були зроблені після відносної невдачі, дозволили вже у 2017 році продемонструвати, що ми здатні гідно грати з європейськими командами», - цитує його офіційний сайт клубу.

«Я переконаний у тому, що будь-якою справою потрібно займатися професіонально. І в цьому аспекті у мене немає жодних претензій до тренерів і гравців «Олександрії». Вони викладаються на повну. І те, що попри невдалі останні хвилини протиборства з БАТЕ, після фінального свистка, з трибун лунало «Молодці» - говорить саме за себе. Тож ми на вірному шляху», - додав президент олександрійців.

Кузьменко додав, що команда буде працювати над тим, щоб у наступному сезоні мати можливість знову отримувати європейській досвід.

«Наступною метою «Олександрії» є участь у груповому етапі Ліги Європи. Для нас це є абсолютно зрозумілою справою», - підсумував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: