Президент, тренер і футболісти «Вест Гема» підтримали Андрія Ярмоленка

Президент, тренер і футболісти «Вест Гема» підтримали Андрія Ярмоленка
Андрій Ярмоленко
Фото: ФК «Вест Гем»

Усі вони побажали українцю швидкого одужання

Після операції на травмованому ахіллі, яка відбулася минулого понеділка, «Вест Гем» офіційно оприлюднив інформацію про те, що півзахисник команди Андрій Ярмоленко опинився поза грою щонайменше на шість місяців.

Підтримку гравцю збірної України висловив президент «молотобійців» Девід Голд.

«Андрій Ярмоленко переніс операцію на ахілловому сухожиллі. Я особисто передам Андрію, що ми всі його підтримуємо в цей важкий час. Бажаю йому найскорішого одужання», - написав президент на своїй сторінці в одній із найпопулярніших соціальних мереж.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Не залишився осторонь і головний тренер «Вест Гема» Мануель Пеллегріні, який, крім іншого, заявив: «Ми дуже розчаровані, адже Ярмоленко – важливий гравець для «Вест Гему». Ми придбали його влітку, бо хотіли, аби команда стала більш технічною. Із нетерпінням будемо чекати на його повернення».

Висловив важливі слова підтримки партнеру й один із лідерів лондонського клубу, нападник Марко Арнаутович, який написав на своїй сторінці в мережі: «Брате! Я бажаю тобі найскорішого одужання. Відновлюйся швидко. Ти нам потрібен. Треба бути сильним».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: