Рінат Ахметов - Ракицькому: «Спасибі, легендо»

Рінат Ахметов - Ракицькому: «Спасибі, легендо»
Рінат Ахметов

Президент «Шахтаря» прокоментував перехід Ярослава Ракицького в «Зеніт»

Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов прокоментував перехід Ярослава Ракицького в «Зеніт».

Ахметов подякував Ярославу за роки, проведені в команді.

«Найважливіший гравець «Шахтаря» Ярослав Ракицький залишає команду. Випускник Академії «Шахтаря», що став одним з найкращих футболістів нашого Клубу і великим прикладом для всіх вихованців Академії. Ми подолали разом довгий шлях: 17 років у родині «Шахтаря», майже 10 з яких – у першій команді, 7 чемпіонств, 6 Кубків і 6 Суперкубків України», - зазначив він.

«Ми змагалися, перемагали, вигравали трофеї й змагалися знов. Ярослав зіграв за «Шахтар» понад 300 матчів, зіграв з душею, зіграв з характером, величезною волею до перемоги та любов’ю до вболівальників. Сьогодні ми зичимо успіху Ярославу в «Зеніті». Я переконаний: «Шахтар» у серці Ярослава назавжди, як і Ярослав назавжди в серцях тих, хто любить «Шахтар», у серцях наших уболівальників. Ім’я Ярослава вписане в історію. Спасибі, Легендо!», - цитує Ахметова прес-служба «гірників».

Нагадаємо, 29-річний футболіст у понеділок підписав контракт з «Зенітом».

Раніше повідомлялося, що питання виклику новоспеченого захисника петербурзького «Зеніту» у збірну України буде вирішуватися тренерським штабом національної команди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: