Росіянин Повєткін відсудив у Вайдлера більше чотирьох мільйонів доларів

Росіянин Повєткін відсудив у Вайдлера більше чотирьох мільйонів доларів
Олександр Повєткін. Фото: Getty Images

У команди Вайлдера є місяць для оскарження вироку

Російський боксер Олександр Повєткін відсудив у непереможного чемпіона світу за версією WВС Деонтея Вайлдера кругленьку суму.

За інформацією промоутера Повєткіна Андрія Рябінського, їхня команда стала багатшою на 4,3 мільйона доларів. Усе через зрив бою, який мав би відбутися у травні 2016 року.

Зазначимо, що у травні Вайлдер зняв свою кандидатуру з бою проти Повєткіна через позитивну допінг-пробу. Пізніше Повєткіна виправдали. Цікавий той факт, що обидві сторони подали позов до суду один на одного - Вайлдер вимагав гонорар за бій, а Повєткін - компенсацію за зрив поєдинку. У підсумку суд віддав перемогу росіянину, який вже зараз вимагає грошей.

У команди Вайлдера є місяць для оскарження вироку. Ось як рішення суду прокоментував промоутер Повєткіна Андрій Рябінський.

«Чи хочу я продовжувати судитися зі стороною Вайлдера? Так. Ми з адвокатами будемо обговорювати це питання. Можливо, подамо позов з приводу компенсації нам моральної шкоди. Тому що вони там, звичайно, наговорили серйозних речей», - сказав Рябінський.

Нагадаємо, що свій наступний бій Повєткін може провести з Ентоні Джошуа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: