Себастьян Коу: «Російських спортсменів підвела система»

Себастьян Коу: «Російських спортсменів підвела система»

Президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) поділився думкою про те, що система російської легкої атлетики привела до дискваліфікації чистих спортсменів.

«Ми зіткнулися з критикою з приводу того, що приняли несправедливе рішення по відношенню до чистих російських спортсменів. Хочу щоб все до кінця було зрозуміло  на цей рахунок. Ми не виносили рішення по чистим спортсменам. Ми оцінили систему і культуру, в якій всі російські спортсмени змагаються. Зіпсована система ставить під сумнів кожного спортсмена, який є її частиною.

Хочу зазначити, що рішення не було політичним. Ми всі визнаємо, що є російські спортсмени, які живуть за межами цієї системи. Деякі з них прийняли непросте рішення і тепер тренуються там, де це можна зробити надійно і ефективно. Саме таким атлетам слід дати можливість виступити в Ріо, але не за Росію, а за себе і за всіх чесних спортсменів.

Ми не забороняли чистим російським спортсменам змагатися, швидше це російська система підвела їх », - написав Коу в колонці в The Telegraph.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: