«Шахтар» їде з Полтави з перемогою

«Шахтар» їде з Полтави з перемогою

«Гірники» стартували в новому чемпіонаті з розгрому

Донецький «Шахтар»  стартував в новому сезоні української Прем'єр-ліги з непростою виїзної перемоги над «Ворсклою». «Гірники», які грали цей матч на третій день після перемоги в Суперкубку України, зі стартових хвилин вийшли  напіврезервним складом і не відразу змогли заволодіти ініціативою на полі. Ближче до середини першого тайму «Шахтар» зумів зупинити перші спроби «Ворскли» пошукати щастя в атаці і заволодів територією. Ця перевага досить швидко принесла плоди - на 27-й хвилині Феррейра відкрив рахунок в матчі.

«Ворскла» до кінця тайму спробувала зрівняти рахунок, але її спроби або виявлялися неточними, або «Шахтар» рятував Пятов.

У другому таймі «Шахтар» на класі довів справу до перемоги. На 66-й хвилині Марлос подвоїв перевагу команди Фонсекі, після сольного проходу відправивши м'яч у кут воріт Богдана Шуста. До кінця матчу «Ворскла» так і не змогла створити жодного моменту для того, щоб хоча б скоротити відставання в рахунку, а «Шахтар», навпаки, довів свою перевагу до ще одного голу, коли Алан Патрік шедевральний ударом розпечатав кут воріт полтавчан.

«Ворскла» - «Шахтар» 0: 3

Голи: Феррейра, 27, Марлос, 66, Алан Патрік, 90 + 3

«Ворскла»: Шуст - Пердута, Даллку, Чижов, Сапай - Чеснаков, Скляр (Одарюк, 74) - Ребенок, Шарпар, Кадімян - Коломоєць (Шаповал, 88)

«Шахтар»: Пятов - Ісмаїлі, Кривцов, Ордець, Срна - Алан Патрік, Коваленко - Бернард (Танковскій, 71), Дентіньо (Петряк, 82), Марлос - Феррейра (Бланко Лещук, 87)

Попередження: Скляр, Сапай, Чижов - Коваленко, Кривцов

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: