«Шахтар» зіграє контрольний матч з нідерландським клубом, який очолює російський фахівець

«Шахтар» зіграє контрольний матч з нідерландським клубом, який очолює російський фахівець
Фото ФК «Шахтар»

9 липня «помаранчево-чорні» проведуть черговий спаринг в Австрії

Підопічні Паулу Фонсека зустрінуться з «Вітессом» з Нідерландів.

Заснований у 1892 році клуб, «Вітесс» представляє місто Арнем, що розташоване у східній частині Нідерландів, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

У 2017-му «жовто-чорні» завоювали кубок країни, обігравши з рахунком 2:0 АЗ, і цей трофей виявився для них першим за 125-річну історію.

У сезоні-2017/18 «Вітесс» був шостим у регулярній частині Ередивізії, і переміг у плей-офф за місце у Лізі Європи. Суперник «гірників» двічі за чемпіонат здолав «Аякс» (2:1, 3:2), а також на своєму полі взяв верх над «Феєнордом» (3:1).

Ще у березні стало відомо про те, що з клубом попрощався головний тренер Хенк Фрейзер і з нового сезону посаду займе Леонід Слуцький. До цього російський фахівець працював в англійському Чемпіоншипі з «Халл Сіті».

Влітку арнемці зробили кілька придбань, у першу чергу зміцнивши оборону: з Англії приїхали знайомий Слуцькому по спільній роботі Макс Кларк і футболіст молодіжної збірної з «Челсі» Джейк Кларк-Солтер, з «Цюриха» прибув данець Расмус Теландер.

Лідери атаки «Вітесс» – Браян Лінссен (16 голів у минулому чемпіонаті) та Тім Матавж (14). Також колектив поповнив найкращий бомбардир алжирського чемпіонату Усама Дарфалу.

Матч «Шахтар» – «Вітесс» відбудеться у понеділок, 9 липня, і розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: