Стадіону «Атлет» в місті Києві загрожує знищення

Стадіону «Атлет»  в місті Києві загрожує знищення

Медалістка Пекіна-2008 - про можливу втрату київської арени

 Українська бігунка, призер Олімпіади в Пекіні-2008 Ірина Ліщинська звернулася до громадськості через свою сторінку в Facebook з проханням не упустити проблему можливої втрати легкоатлетичного стадіону «Атлет» в Києві. За інформацією бігунки Федерація футболу України планує забудувати місце стадіону.

«Хочу привернути увагу громадськості з приводу забудови стадіону«Атлет» чортзна-чим. Я отримала достовірну інформацію, що Федерація футболу України хоче прибрати стадіон під себе і забудувати це місце. Таке враження, що люди живуть одним днем і після них, хоч трава не рости! Ніхто не думає про наслідки після своїх дій! Якщо стадіон знищать, то про легку атлетику в Києві можна забути!

Про проведення великих змагань в Києві з легкої атлетики потрібно забути, так як крім основного стадіону НСК «Олімпійський» за міжнародними технічними вимогами в безпосередній близькості потрібен ще один стадіон розминки! Тільки в такій зв'язці можна проводити змагання!

Чиновники, депутати, ФФУ «допрацювались» вже до того, що стадіони в центрі міста впритул оточені забудовами, а місце навколо стадіону перетворилося в режимний об'єкт, куди не можна зайти. Після Олімпіади ми все дивуємося, чому спортсменів так мало залишається в спорті, і чому ми все гірше виступаємо. Чому діти сидять вдома і мало рухаються? Та тому що вже ніде тренуватися, тому що землю, на якій знаходяться спортивні споруди віддають під забудову чого завгодно !!!

Де їм тренуватися? Чому збірна України з легкої атлетики не може тренуватися на НСК, а того, шо там оренда така, що дешевше поїхати на стадіон в Монте-Карло бігати. Ми хочемо розвивати один футбол в нашій країні або інші види спорту теж, які, до речі, приносять медалі на олімпіадах і чемпіонатах світу на відміну від футболу.

Я не можу не говорити і мовчати про забудову «Атлета», тому що мені не все одно !!! Цікава позиція міністерства з цього приводу! Що скажете, Ігор Гоцул? Ви ось так просто все готові віддати стадіон і поховати свій вид спорту? Я вже давно багато чому не дивуюся в життї, але такі вчинки і дії просто неприпустимі!

Всі хто в цьому замішаний, повинні нести відповідальність! Це не ваша особиста власність, щоб ось так розкидатися стадіонами! Просто ганьба! «Развивателі» спорту в країні називається. Ви лампочки на стадіоні не могли вкрутити, а як державну власність розбазарювати, так всі тут!

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: