Стало відомо, чи зіграють Коноплянка та Ярмоленко у матчі «Шальке» - «Боруссія» Д

Стало відомо, чи зіграють Коноплянка та Ярмоленко у матчі «Шальке» - «Боруссія» Д
Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка. Фото: УЄФА

«Боруссія» йде на третьому місці у чемпіонаті Німеччини, «Шальке» − другий

У неділю, 15 квітня, в німецькій Бундеслізі відбудеться рурське дербі – «Шальке» Євгена Коноплянки приймає «Боруссію» Андрія Ярмоленка.

Півзахисник «джмелів» може допомогти своїй команді у матчі проти «Шальке». Про це повідомив головний тренер дортмундців Петер Штегер.

«У таборі команди досить непогана кадрова ситуація. В лад повернувся Аканджі. На вихідних до нас повернеться Піщек. Ярмоленко готується в загальній групі і виглядає досить непогано. Українець може нам допомогти в найближчому матчі», − розповів коуч дортмундців.

Головний тренер «кобальтових» Доменіко Тедеско повідомив, що Коноплянка має усі шанси вийти у стартовому складі на дербі, але перебуває не в кращій формі.

«Пьяца і Коноплянка поки знаходяться не в оптимальних кондиціях. Але вони як і раніше претендують на потрапляння до основного складу команди, і обидва допоможуть нам в завершальній частині сезону», − заявив тренер «Шальке».

«Боруссія» йде на третьому місці у чемпіонаті Німеччини, «Шальке» − другий. Відстань між командами усього 1 бал. Матч розпочнеться у неділю о 16:30.

Зазначимо, що у цьому сезоні Коноплянка зіграв у 24 матчах за «Шальке», в яких забив чотири голи та віддав чотири результативні передачі. Ярмоленко у цьому сезоні забив шість голів і віддав шість гольових передач у 24 матчах Бундесліги, Кубка Німеччини та Ліги чемпіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: