Суперкубок УЄФА. «Реал» - «Севілья» 3:2. Коноплянка знову забиває і програє

Суперкубок УЄФА. «Реал» - «Севілья» 3:2. Коноплянка знову забиває і програє

Гол українця не допоміг «Севільї» виграти трофей

Мадридський «Реал», обігравши в норвезькому Тронхеймі «Севілью» з рахунком 3:2, став володарем Суперкубка УЄФА. У першому таймі команди обмінялися голами.

На 21-й хвилині дальнім та сильним ударом дев'ятку воріт «Севільї» вразив півзахисник «Реала" Марко Асенсіо. За хвилину до кінця першої половини гри Франко Васкес з лінії штрафного майданчика мадридців зрівняв рахунок. Євген Коноплянка почав матч в запасі і вийшов на поле на 67-й хвилині. Через п'ять хвилин він реалізував пенальті, який ледь не став переможним у матчі.

Після голу українця «Реал» став домінувати на полі. За хвилину до кінця основного часу зустрічі захисник мадридців Серхіо Рамос ударом головою після подачі з флангу зрівняв рахунок і перевів гру в овертайм - 2:2.

У додатковий час «Севілья» після видалення Тімоті Колодзейчака залишилася в меншості, а «Реал» продовжував володіти ініціативою і регулярно створював гольові моменти. Один з них на 119-й хвилині призвів до голу - Дані Карвахаль сам пройшов углиб штрафного майданчика суперника і вразив дальній кут воріт.

Суперкубок УЕФА.

«Реал» (Мадрид, Іспанія) - «Севілья» (Іспанія) 3:2

Голи: Асенсио 21, Рамос 90+3, Карвахаль 119 - Ф.Васкес 41, Коноплянка 72 (пен.)

«Реал»: Касілья, Асенсыо, Іско (Модріч 66), Мората (Бензема 62), Л.Васкес, Ковачіч (Родрігес 73), Каземіро, Марсело, Варан, Рамос, Карвахаль

«Севілья»Ріко, Феррейра, Ф.Васкес, Пареха, Вітоло, Н'Зонзі, Кійотакн, Вьєтто (Коноплянка 67), Іборра (Краневіттер 75), Каррісу (Рамі 51), Колодзейчак

Попередження: Карвахаль 84, Асенсіо 86, Родрігес 93 - Вітоло 39, Колодзейчак 90+1, Колодзейчак 94

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: