Тренер ФК «Маріуполь» поділився думкою про майбутнього суперника у Лізі Європи

Тренер ФК «Маріуполь» поділився думкою про майбутнього суперника у Лізі Європи
Олександр Бабич

Олександр Бабич прокоментував підсумки жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи

У середу, 20 червня, «Маріуполь» дізнався ім'я свого суперника по другому кваліфікаційному раунду Ліги Європи. Ним став шведський «Юргорден».

Головний тренер «Маріуполя» Олександр Бабич визнав, що будь-який суперник став би непростим випробуванням для його команди.

«Ми дебютуємо у Лізі Європи, а тому прекрасно розуміли, що будь-який суперник стане для нас непростим випробуванням. Про «Юргорден» поки нічого не знаємо, крім того, що вони – бронзові призери чемпіонату Швеції», - почав він.

«До речі, у Швеції чемпіонат проходить за системою весна-осінь, без літньої паузи. Так що у суперника у цьому плані невелика перевага – вони перебувають у кращих ігрових кондиціях. Але час, щоб підготуватися до матчів і добре вивчити суперника, ще є», - додав наставник.

Бабич розповів, що до цього у Швеції йому бувати не доводилося, інформує СегодняСпорт.

«І навіть не пам'ятаю, щоб зустрічався зі шведськими клубами у спарингах. Так що для мене це теж буде своєрідний дебют», - продовжив він.

«В ідеалі при підготовці до матчів хотілося б подивитися на гру шведів наживо, і я підніму це питання перед керівництвом. Але якщо не вийде, сучасні технічні засоби дозволяють зібрати про суперника найповнішу інформацію – і про окремих гравців, і про команду в цілому», - підсумував тренер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: