Тренер «Шахтаря» вирішив, що «Динамо» не хотіло виграти «класико»

Тренер «Шахтаря» вирішив, що «Динамо» не хотіло виграти «класико»
Паулу Фонсека

Паулу Фонсека зробив досить несподівану заяву щодо поєдинку

Поєдинок «Динамо» - «Шахтар» був дуже насиченою тактикою, без великої кількості гольових нагод.

Про це на прес-конференції заявив головний тренер донецького клубу Паулу Фонсека, якого цитує офіційний сайт киян.

«Мені здається, у цьому матчі лише одна команда прагнула перемогти. Ми приїхали на поле суперника з бажанням показати свою гру та здобути перемогу. «Динамо» практично весь час грало на своїй половині поля, лише інколи проводячи контратаки та вичікуючи наші помилки», - сказав він.

«Думаю, всі розуміють, що ми грали краще. Ми практично весь матч провели на половині поля суперників, намагалися грати у відкритий атакувальний футбол, але завжди важко грати за такого сценарію, створювати моменти біля воріт суперника, який усім складом стоїть на захисті своїх воріт», - додав наставник.

За словами Фонсеки, «Шахтар» приїхав показувати хоробрий, атакувальний футбол, тому він вважає, що команда заслуговувала на перемогу.

«Протистояти насиченій обороні – найважчий сценарій для будь-якої команди. Завжди дуже важко грати, коли одна команда повністю закривається, коли немає простору, неможливо створювати моменти. Тим не менше, нам вдавалося приймати правильні рішення, проводити непогані комбінації у центрі поля, здійснювати флангові передачі, але чогось не вистачило, аби створювати насправді гольові моменти», - зауважив він.

«Зазвичай динамівці демонструють відкритий футбол у матчах з нами. А у сьогоднішній грі не було ентузіазму. Одна команда весь час атакувала, намагалася наблизитися до воріт суперника, інша лише оборонялася», - підсумував Фонсека.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: