У «Динамо» є три тижні, щоб оскаржити у Лозанні рішення по матчу з «Маріуполем»

У «Динамо» є три тижні, щоб оскаржити у Лозанні рішення по матчу з «Маріуполем»
Будинок футболу у Києві

Проте наразі невідомо, чи звертатиметься київський клуб у найвищу інстанцію

У вівторок, 14 листопада, відбулося засідання Апеляційного комітету Федерації футболу України з розгляду апеляційних скарг ФК «Динамо» Київ на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ від 11 серпня 2017 року щодо зарахування технічних поразок за неявку команд клубу на матчі чемпіонатів U-19, U-21 та УПЛ, які мали відбутися в м. Маріуполі, відповідно, 18-го, 26-го, та 27-го липня цього року.

За результатами розгляду Апеляційним комітетом вирішено у задоволені апеляційних скарг відмовити, а рішення КДК ФФУ залишити без змін, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«Рішення Апеляційного комітету може бути оскаржене до Спортивного арбітражного суду у м. Лозанна (Швейцарія), не пізніше 21 дня з моменту його отримання», - йдеться у заяві, яка опублікована прес-службою ФФУ.

Нагадаємо, «Динамо» таки отримало технічну поразку за неявку у Маріуполь.

Члени Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, вивчивши наявні у них документи, присудили «Динамо» поразку 0:3. Тепер їх підтримали і в Апеляційному комітеті.

«Маріуполь», а також «Шахтар» і «Ворскла» були проти перегравання цього скандального матчу, «Верес» утримався. Інші підтримали «Динамо».

Була інформація, що у ситуацію з цим матчем втрутився навіть президент України, але «Маріуполь» відповів «Динамо» відмовою на прохання київського клубу провести перегравання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: