У Формулі-1 може з'явитися гонка вулицями Лондона

У Формулі-1 може з'явитися гонка вулицями Лондона

Такий варіант детально розглядають організатори

Перспектива появи Гран Прі Лондона була підтримана міським головою, який вважає, що «це можливо», і що гонка Формули-1 може відбутись на околицях столиці.

Гран Прі у британському місті протягом кількох років був лише трохи більше, ніж нездійсненна мрія, але цей варіант продовжував досліджувати власник Ф1 Liberty Media.

Майбутнє британського Гран Прі під загрозою, оскільки поточний автодром Сільверстоун активізував умову припинення свого контракту з Ф1, тобто гонка 2019-го стане останньою без укладання нової угоди.

Проте Ф1 дала зрозуміти, що хоче зберегти свою присутність у Британії, якщо не збільшити її, і з'ясувалося, що розглядається нова можливість: гонка у Лондоні.

Хоча проведення Гран Прі Лондона пов’язане з численними матеріально-технічними проблемами, міський голова Садік Хан каже, що це реально.

Представник мерії заявив: «Лондон завжди відкритий для проведення найбільших та найкращих світових спортивних заходів: від фіналу футбольного Євро-2020 до НФЛ, від чемпіонату світу з крикету до МЛБ. Мер вважає, що у майбутньому буде можливо організувати гонку в Лондоні, і попросив свою команду вивчити варіанти щодо Ф1».

Ф1 просуває проведення нових вуличних гонок, і в 2020 році до календаря приєднається В'єтнам із містом Ханоєм.

В інтерв'ю лондонській газеті Evening Standard спортивний директор Ф1 Росс Браун заявив, що перегони на околицях міста – найкращий варіант.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: