У «Колосі» готові подвоїти бюджет заради Прем'єр-ліги і обіцяють стадіон стандартів УЄФА

У «Колосі» готові подвоїти бюджет заради Прем'єр-ліги і обіцяють стадіон стандартів УЄФА

Керівництво «Колоса» готове серйозно витратитися

Керівництво «Колоса» готове серйозно витратитися, щоб клуб відповідав основним вимогам, що висуваються до командам-учасниць Прем'єр-ліги України.

Про це повідомив спортивний директор «Колоса» Віталій Лисицький, який підкреслив, що в клубі готові подвоїти бюджет і збираються істотно модернізувати домашній стадіон.

«Президент «Колоса» Андрій Засуха сказав, що бюджет, який у нас зараз є в першій лізі, абсолютно спокійно зможе подвоїти, а якщо треба надасть ще більше фінансів для того, щоб ми могли конкурувати з клубами Прем'єр-ліги. Що стосується стадіону, зараз рано про це говорити. Це комерційна таємниця. Дізнаєтеся про все наступного літа. Наш невеликий стадіон повинен перетворитися в арену, яка буде відповідати всім вимогам УЄФА», - сказав Лисицький.

Крім того, функціонер вважає, що оптимальним варіантом розіграшу Прем'єр-ліги є той, який включає в себе 16 клубів. Однак кожен з них, на думку Лисицького, повинен відповідати вимогам, які повинні бути чітко встановлені і сформульовані організаторами.

«Я думаю, що в Прем'єр-лізі повинні грати 16 команд. Вважаю, що це оптимальна кількість учасників для такої великої країни. Водночас, необхідно встановити чіткі вимоги, які повинні виконувати всі клуби. Це фінансова складова, наявність інфраструктури та інше. Не можна закривати очі на невиконання критеріїв клубами. Головне, щоб всі були в однакових умовах», - зазначив Лисицький.

До зимової паузи «Колос» прийшов на четвертій позиції в турнірній таблиці першої ліги, маючи 11-очкове відставання від лідируючого «Дніпра-1» і зігравши на один матч менше, ніж дніпряни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: