У Mercedes зачинили двері своєї молодіжної програми для сина Шумахера

У Mercedes зачинили двері своєї молодіжної програми для сина Шумахера
Мік Шумахер
Фото: FIA Formula 2

У цій команді на Міка точно не розраховують

Керівник команди Mercedes Тото Вольфф сказав, що син Міхаеля Шумахера має продовжувати вдосконалюватися, і що зараз він зосереджений на майбутньому Естебана Окона.

19-річний німецький пілот цього року став чемпіоном у Формулі-3 із командою Prema, що використовує двигуни Mercedes. Шумахер, який не пов'язаний із жодною молодіжною програмою Формули-1, перейде до Формули-2, де також опиниться у складі Prema.

«Він виграв титул Європейської Формули 3 із двигуном Mercedes, але наразі потрібно надати йому час для зростання», - сказав Вольфф в інтерв’ю Bild про Міка Шумахера.

На запитання, чи може Mercedes спробувати укласти угоду із сином Міхаеля Шумахера, що був пілотом команди у 2010-2012 роках, попри зв’язки, які він також міг би мати з Ferrari, Вольфф відповів: «У нашій юніорській команді зараз просто немає місця. А мій пріоритет – знайти місце для Естебана Окона у Формулі-1 на 2020 рік».

Окон втратив місце у Racing Point через прихід Ленса Стролла, через що йому довелося перетворитись на резервного пілота Mercedes на сезон 2019-го.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: