У вересні у Львові відбудеться міжнародний турнір зі стрільби з лука «Золота осінь»

У вересні у Львові відбудеться міжнародний турнір зі стрільби з лука «Золота осінь»

Точні терміни проведення змагань не повідомляють

Під час сесії Львівської міської ради затверджено програму з організації та проведення міжнародного турніру зі стрільби з лука «Золота осінь 2018».

Як пояснили в управлінні молоді та спорту міськради, метою програми є популяризація стрільби з лука, залучення дітей та молоді до участі у заняттях цим видом спорту.

Також метою є підтвердження статусу Львова як міста-засновника сучасної стрільби з лука через проведення масштабних міжнародних змагань із залученням широкої аудиторії учасників та глядачів.

Завданням програми є надання фінансової та організаційної підтримки Львівській обласній федерації стрільби з лука в організації та проведенні міжнародного турніру зі стрільби з лука «Золота осінь 2018» на умовах спів фінансування.

Федерація здійснюватиме контроль за реалізацією програми, а також аналіз і моніторинг проведеного турніру з метою ефективного планування та використання у майбутньому коштів міського бюджету.

Львів для стрільби з лука є історичним містом, саме тут у 1931 році було створено Міжнародну федерацію стрільби з лука (FITA), тут відбувся і перший чемпіонат світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: