Українці Магучих і Кохан претендують на престижне міжнародне визнання

Українці Магучих і Кохан претендують на престижне міжнародне визнання
Ярослава Магучих
Фейсбук

Наші спортсмени номінуються на звання «Висхідна зірка» Європейської легкоатлетичної асоціації

Європейська легкоатлетична асоціація розпочала голосування за найкращих легкоатлетів Європи за підсумками 2019 року. Воно проводиться у номінаціях «Найкращий атлет року», «Найкраща атлетка року» і «Висхідна зірка».

У номінації «Висхідна зірка» серед претендентів на перемогу двоє українців. Серед чоловіків на це звання претендує Михайло Кохан, а серед жінок – Ярослава Магучих. 

Проголосувати за українців можна, зробивши репост або поставивши «лайк» під їхніми фото на сторінці ЕА у Фейсбук, поставивши «лайк» в Інстаграм та зробивши ретвіт у Твіттері. Переможців серед уболівальників визначать за сумою голосів у всіх трьох соціальних мережах.

Враховуються голоси лише під оригінальними публікаціями в мережах ЕА.

Голосування триває до 12:00, 18 жовтня.

Підтримати українців можна за посиланнями:

«Висхідна зірка» (чоловіки): FacebookTwitterInstagram 

«Висхідна зірка» (жінки): FacebookTwitterInstagram 

У кожній категорії номіновано по десять атлетів/атлеток. Найкращих обиратимуть шляхом голосування серед ЗМІ, вболівальників (соціальні мережі), представників національних федерацій і експертної ради ЕА. Кожна категорія голосів враховується як чверть від усіх голосів.

Трійки фіналістів оприлюднять після завершення голосування, а імена переможців і переможниць дізнаємося під час церемонії нагородження Golden Track 26 жовтня у Таллінні.

Ярослава Магучих – 18-річна стрибунка у висоту, срібна медалістка чемпіонату світу, рекордсменка світу серед юніорок зі стрибків у висоту (2,02 і 2,04 м), наймолодша медалістка в історії чемпіонатів світу, чемпіонка Європи U20.

 Михайло Кохан – 18-річний метальник молота, фіналіст чемпіонату світу (5-те місце), чемпіон і рекордсмен Європи серед юніорів (84,73 м).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: