Українець Лень показав хорошу гру в поразці від «Орландо»

Українець Лень показав хорошу гру в поразці від «Орландо»
Олексій Лень. Фото: Getty Images

Кращим гравцем матчу став Аарон Гордон, який тероризував захист «Фінікса»

Хорошої гри українського центрового Олексія Леня не вистачило в поразці «Санс» від «Меджік» з рахунком 99:105.

«Санс» виглядали дуже непогано в першій половині, захопивши лідерство після неї з рахунком 46:38 в чому завдяки зусиллям Олексія Леня. Але звично «Сонячні» розклеїлись в третій чверті, упустивши всю перевагу, і в підсумку довели матч до гіршого для себе результату - поразки.

Кращим гравцем матчу став Аарон Гордон, який тероризував захист «Фінікса». На його рахунку 29 очок, 11 підбирань, 8 передач і 3 перехоплення. Він реалізував 10 з 18 кидків з гри, а 8 передач стали новим рекордом кар'єри молодого форварда.

У складі «Санс» непоганою грою відзначився Джош Джексон, який був найрезультативнішим гравцем команди з 18 очками. Елфрід Пейтон додав 14 очок, 8 передач і 3 перехоплення, а Тайлер Юліс набрав 14 очок з лавки. «Санс» програють 11-у гру поспіль.

Кращим гравцем «Фінікса» в цьому матчі став український центровий Олексій Лень. Він отримав 27:19 ігрового часу, за які набрав 15 очок, 9 підбирань, 2 перехоплення та 1 блок-шот. 14 очок і 5 підбирань довелося на першу половину матчу, а його середні кар'єрні показники проти «Орландо» складають 13.6 очок і 9.6 підбирань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: