Українець Лень став кращим гравцем за підбираннями у грі НБА

Українець Лень став кращим гравцем за підбираннями у грі НБА

Лень за 21:39 хвилини набрав 9 очок

В рамках регулярного чемпіонату НБА провели зустріч два представники Західної конференції — «Фінікс Санс» українця Олексія Леня приймав «Х’юстон Рокетс».

В першій половині гості продемонстрували кращий напад в своїй історії починаючи з 1991 року (забили «Денверу» 94 очки), набравши 90 очок проти 65 у «Санс».

У другій частині ситуація на паркеті не змінилася - гості втримували велику різницю і святкували звитягу 142:116.

Попри пропуск матчу основного центрового «Сансу» Тайсона Чендлера наш співвітчизник не потрапив до стартового складу. В першій п’ятірці «Сансу» з’явився новачок клубу Грег Монро, який раніше був обміняний зі складу «Мілуокі».

Лень за 21:39 хвилини набрав 9 очок (3/8 двоочкові, 3/5 штрафні) та став кращим баскетболістом поєдинку за підбираннями - 13 відскоків.

Відзначимо, що захисник «Фініксу» Трой Деніелс встановив персональний рекорд сезону — 23 очки, а новачок Монро оформив дабл-дабл - 20 очок і 11 підбирань. Найрезультативнішим став захисник «Рокетс» Харден - 48 очок.

Додамо також, що в турнірній таблиці «Санс» з 5 виграшами і 11 поразками на 13 місці, а «Рокетс» мають 12 перемог і 4 програші - 1 місце.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: