Українська зірка НБА розповів про карантинне життя у США

Українська зірка НБА розповів про карантинне життя у США
Михайлюк розповів про карантин у Детройті
Фото - НБА

Захисник збірної України та «Детройту Святослав Михайлюк розповів про ізоляцію в США під час карантину через пандемію коронавірусу

«Тут заборонено збиратися в компанії більше 10 осіб. Два тижні тому я почав тренуватися. До цього божеволів. Грав у відеоігри. Зараз тут важко знайти зал для тренувань, тому що все закрито через карантин. Ми домовилися з одним із приватних спортзалів, але він не завжди відкритий. Якщо немає можливості тренуватися в приміщенні, то залишається тільки вулиця», – розповів українець у прямому ефірі на сторінці в Instagram Максима Міхельсона.

Описав Михайлюк і ситуацію в «Детройті», де 15 березня центровий команди Крістіан Вуд здав позитивний тест на коронавірус.

«Зараз, коли не бачимося, ми всі перебуваємо в інтерактивному чаті і намагаємося спілкуватися. Коли стало відомо, що Вуд заразився, в його сторону не було жодної агресії. Всі його підтримували. І ми всі розуміли, що у молодих людей у віці від 20 до 30 років шанси легше перенести хворобу набагато більші», – зазначив Свят.

Нагадажмо, що Вуд вже вилікувався від коронавірусу, більше заражених у команді Михайлюка нема, проте ситуація у США загалом дуже складна - лише за останню добу в країні від наслідків інфекції померли біля 1700 людей.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: