Українські арбітри працюватимуть на вирішальних матчах відборів на чемпіонаті Європи

Українські арбітри працюватимуть на вирішальних матчах відборів на чемпіонаті Європи
Ярослав Козик. Фото Андрія Майорова

УЄФА оприлюднив суддівські призначення на матчі еліт-раундів юнацьких континентальних першостей

Цього тижня стартують одразу кілька еліт-раундів кваліфікації європейської першості серед юнаків і дівчат, і на трьох із них працюватимуть українські рефері.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Група 2 цієї стадії юнацького Євро-2018 (U-19) з’ясовуватиме стосунки у Македонії, де, крім господарів, зберуться також команди Англії, Угорщини та Латвії.

Ярослав Козик у якості головного арбітра відсудить поєдинки Македонія – Угорщина (24 березня) та Латвія – Угорщина (27-го числа).

В обох зустрічах на лінії йому допомагатиме Віктор Матяш, який 21 березня відпрацює ще й на матчі Македонія – Латвія (на якому Козик буде резервним арбітром).

Юнаки U-17 (група 8), у яких своє Євро-2018, зберуться у Греції, де компанію господарям складуть німці, норвежці та шотландці.

Денис Шурман буде головним арбітром у зустрічах Шотландія – Норвегія (24 березня) та Норвегія – Греція (27-го числа), а також у якості резервного арбітра працюватиме на поєдинку Греція – Шотландія (21 березня). На всіх трьох зазначених матчах асистентом буде Валентин Куцев.

І, нарешті, не обійдеться без представників українського суддівського корпусу еліт-раунд дівочого Євро-2018 (U-17) у групі 7, у якому візьмуть участь Німеччина (господар), Азербайджан, Ісландія та Ірландія.

Анастасія Романюк відсудить зустрічі Німеччина – Азербайджан (22 березня) та Азербайджан – Ісландія (28-го), а на матчі Німеччина – Ісландія (25 березня) буде резервним арбітром. Олександра Вдовіна на трьох перелічених поєдинках працюватиме асистентом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: