Українські баскетболістки виграли турнір серед країн, де ведуться воєнні дії

Українські баскетболістки виграли турнір серед країн, де ведуться воєнні дії
Фото ФБУ

А у фіналі українки символічно здолали росіянок

Львівська баскетбольна команда, сформована в основному з гравців «ЛДУФК-Скіф-Спартак», повернулася з турніру Friendship games в Ізраїлі, де змогла вибороти золоті нагороди.

Окрім українок, у змаганнях брали участь команди з Ізраїлю, Йорданії, Палестини та Росії, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

«У турнірі Friendship games, де участь беруть команди з країн, у яких йдуть воєнні дії, ми грали вперше. На восьмиденний виїзд в Ізраїль змогли взяти лише сімох дівчат», - розповіла головний тренер команди «ЛДУФК-Скіф-Спартак» Ірина Клєніна.

Спочатку українки зіграли у групі з усіма командами. Зайнявши перше місце, наші співвітчизниці зустрілись у фіналі з росіянками та вдруге їх обіграли.

Окрім основних ігор, українські баскетболістки взяли участь у змішаному турнірі 3х3. Команда Катерини Скакаліної, яка складалася також з ірландця, поляка, йорданця та палестинця, змогла потрапити у плей-офф, але вилетіла в 1/8 фіналу.

У командному конкурсі триочокових кидків Анжеліка Зволяк, Марія Дубас і Романа Петрик розділили перше місце з дівчатами з Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: